Over ons

DRS Hypotheekadvies is opgericht door Walter Advocaat, een doorgewinterde hypotheekadviseur met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Gedurende zijn lange carrière heeft Walter zich onderscheiden door zijn passie voor het helpen van relaties bij het realiseren van hun droom van het bezitten van een huis.

Wat Walter’s werk zo boeiend maakt, is zijn vermogen om met zijn diepgaande ervaring relaties te begeleiden bij het vinden van hun ideale koopwoning of het optimaliseren van hun financiële situatie door middel van het oversluiten van hun hypotheek. Hij gelooft in het creëren van een leuke en gezellige sfeer, waarin de communicatielijnen kort zijn en waarin snel schakelen de norm is.

Vanaf het allereerste contactmoment tot het tekenen van de laatste documenten bij de notaris, kunt u rekenen op Walter’s toewijding en expertise om u door het gehele hypotheektraject te leiden. Met DRS Hypotheekadvies en Walter Advocaat aan uw zijde kunt u met vertrouwen de spannende reis naar uw nieuwe woning of financiële stabiliteit beginnen.